Ga naar hoofdinhoud

Ga je binnenkort op vakantie en zoek je een handbagage koffer met 2 wielen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een koffer met 2 wielen is een van de meest verkochte handbagage koffers. Daardoor komen ze ook in verschillende soorten en maten. Zoek je er eentje met een neutrale effen kleur? Of juist eentje met felle kleuren en een print? Alles is mogelijk!

Bekijk hieronder de meest verkochte en populairste handbagage koffers met 2 wielen.

De beste handbagage koffers met 2 wielen

Waarom een handbagage koffer met 2 wielen?

Wist je dat een handbagage koffer met 2 wielen ook wel een ‘upright’ genoemd wordt. Vaak denken mensen dat een koffer met 2 wielen wat minder fijn is dan een koffer met 4 wielen, maar dat hoeft helemaal niet. Een koffer met 2 wielen heeft zo zijn voordelen ten opzichte van een koffer met 4 wielen. Uiteraard zijn er ook enkele nadelen, maar het is maar net hoe jij je handbagage koffer het meest gaat gebruiken.

Voordelen handbagage koffer 2 wielen

  • Erg geschikt voor ruwere terreinen. Handig wanneer je een oude stad bezoekt met slechte wegen
  • Minder wielen betekent ook dat ze minder kwetsbaar zijn
  • Hij is erg makkelijk te kantelen en staat vervolgens en zal niet wegrollen
  • De wielen zijn geintegreerd wat betekent dat ze niet zo snel kapot zullen gaan en dus heeft een handbagage koffer met 2 wielen een langere levensduur

Nadelen handbagage koffer 2 wielen

  • Met maar 2 wielen staat hij iets minder stabiel dan een koffer met 4 wielen
  • De koffer is iets lastiger te manoeuvreren. Je kunt wat minder makkelijk 180 graden draaien.
  • Doordat hij maar 2 wielen heeft zul je merken dat hij wat zwaarder is met het vervoeren.

Bestel jouw favoriete handbagage koffer met 2 wielen online!

Nu je de voor- en nadelen weet van een handbagage koffer met 2 wielen is het tijd om er eentje uit te zoeken die bij je past. Tip: kies een koffer met TSA slot. De douane kan zo, mocht het nodig zijn, je koffer openmaken zonder hem kapot te maken. Verder is het volledig aan jou welke kleur, vorm en indeling je prettig vindt. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat je een handbagage koffer met 2 wielen gaat vinden die perfect bij jouw reis past!

Back To Top