Ga naar hoofdinhoud

Wanneer je handbagage mee wilt nemen in het vliegtuig dan wil je natuurlijk niet dat je trolley te zwaar is. Dan is het slim om te gaan kijken naar een lichtgewicht handbagage trolley. Naast het grote voordeel dat je niet een zware koffer hebt, is er ook nog een ander groot voordeel. Doordat je trolley lekker licht is, betekent dat ook dat je meer kunt meenemen. Sommige luchtvaartmaatschappijen hanteren namelijk ook een maximaal gewicht voor handbagage. Dus hoe lichter je handbagage trolley, hoe meer je mee kunt nemen op reis!

Hieronder hebben we voor jou de beste lichtgewicht handbagage trolleys op een rijtje gezet.

De beste lichtgewicht handbagage trolleys

Groot assortiment lichte handbagage trolleys

Trolleys zijn het populairst onder mensen welke enkel willen reizen met handbagage. Doordat ze zo populair zijn komen ze in duizenden verschillende soorten en maten. Wil je bijvoorbeeld een licht zachte handbagage trolley? Of ga je juist voor een harde variant? De zogeheten hardcase trolley. En wat dacht je van het aantal wieltjes. Je kunt kiezen uit een variant met 2 of met 4 wieltjes. Beide hebben zo zijn voor- en nadelen. En tot slot de kleur of een leuke print. Kortom, is er altijd wel een lichte handbagage trolley te vinden welke volledig voldoet aan jouw wensen.

Waar op letten bij het kopen van een lichte handbagage trolley?

Je hebt al een belangrijke eis. Je wilt een zo licht mogelijke handbagage trolley voor tijdens je reis. Het is aan te raden om met de volgende zaken rekening te houden:

  • De manier van reizen. Ga je ook regelmatig met de trein of auto weg en gebruik je dan ook graag je handbagage trolley? Kies dan voor een zachte variant. Een zachte variant is namelijk veel flexibeler en kun je daardoor beter in je auto kwijt. Ga je juist vaker met het vliegtuig? Dan raden we aan juiste om een harde variant te kiezen, zodat hij minder snel stuk gaat.
  • Een voorvak. Ons advies is om altijd te gaan voor een lichte handbagage trolley welke ook beschikt over een voorvak. Zo kun je makkelijk tijdens je reis daarin je reisdocumenten opbergen. Zo hoef je niet telkens je trolley open te maken en scheelt het frusterend lang zoeken.
  • Een stevige hendel. Let goed op of de hendel van de je koffer stevig is gemakkelijk. En tevens of je hem makkelijk kunt in- en uitklappen, want dat zul je regelmatig nog wel eens moeten doen op de luchthaven.

De beste lichte handbagage trolleys

Hierboven vind je de best geteste en meest verkochte lichtgewicht handbagage trolleys van dit moment. Als deze trolleys zijn geschikt om mee te mogen nemen als handbagage en voldoen dus aan de eisen van de luchtvaartmaatschappijen. Klik een lichte trolley aan die je mooi vindt en bestel hem vervolgens eenvoudig in je favoriete webshop.

Back To Top