Ga naar hoofdinhoud

Op zoek naar een kleine handbagage trolley om mee te nemen in het vliegtuig? Dat snappen wij maar al te goed. Kleine handbagage trolleys worden steeds populairder. Ze mogen dan wel compact zijn, maar bieden toch erg veel opbergruimte. En wat denk je van geen kosten voor het inchecken van je bagage en niet meer lang wachten bij de bagageband? Ideaal dus zo’n kleine trolleytje!

Hieronder hebben we voor jou de beste kleine handbagage trolleys op een rijtje gezet.

De beste kleine handbagage trolleys

Kleine koffers, handig voor in het vliegtuig

Waarom zou je nog eigenlijk een kleine koffer kopen? Ze bieden toch helemaal niet veel ruimte? Niks is minder waar! Kleine koffers zijn tegenwoordig steeds populairder. Dat heeft te maken met het feit dat steeds meer mensen met enkel handbagage reizen. Kleine koffers bieden over het algemeen ruimte aan ongeveer 10 kg bagage. Dat is vaak meer dan genoeg voor een korte vakantie, stedentrip of zakenreis. Als je dan ook een kleine koffer wil kopen let dan even goed op de afmetingen. Een handbagage koffer of trolley mag over het algemeen namelijk niet groter zijn dan 56 cm hoog, 45 cm breed en 25 cm diep.

Welke kleine trolley kopen?

Wanneer je zoekt naar een mooie en handige kleine koffer dan zijn er eigenlijk 3 belangrijke keuzes die je moet maken

  • Ga je voor 2 of 4 wielen?
  • Kies je voor een harde buitenkant of een zachte?
  • Wil je een kleine trolley met of zonder voorvakken?

Het is maar net wat je voorkeur heeft en hoe je je kleine handbagage trolley het vaakst wilt gebruiken. Alle varianten hebben zo zijn voor- en nadelen. Het is eigenlijk aan jou wat jij prettig en mooi vindt.

Hoeveel kan er eigenlijk in?

Een kleine handbagage koffer van 56 cm hoog, 45 cm breed en 25 cm diep biedt zoals hierboven al gezegd ruimte aan ongeveer 10 kilo bagage. Qua inhoud moet je dan denken aan ongeveer 40 tot 55 liter. Dat is vaak toch meer dan je denkt. Ga je echter op een lange zomervakantie met kinderen of op wintersport? Dan zul je merken dat je wel echt ruimte te kort komt. Je ontkomt er dan ook vaak niet aan om dan toch nog ruimbagage mee te moeten nemen. Maar voor korte reisjes of wanneer je alleen op vakantie gaat is een kleine handbagage trolley vaak meer dan prima.

Hierboven vind je de beste kleine handbagage trolleys van dit moment. We wensen je alvast een hele fijne vlucht!

Back To Top