Ga naar hoofdinhoud

Ga je binnenkort reizen met het vliegtuig en zoek je een handbagage koffer van 35 liter? Dat snappen wij maar al te goed. Luchtvaartmaatschappijen hebben verschillende regels wat betreft de afmetingen van je handbagage. Wanneer je een handbagage koffer van 35 liter koopt, dan kun je er bijna altijd wel van uitgaan dat je koffer bij elke luchtvaartmaatschappij mee mag als handbagage. Een musthave dus zo’n compact handbagage koffertje van 35 liter.

Hieronder vind je de populairste en best geteste handbagage koffers van 35 liter van dit moment.

De beste handbagage koffers van 35 liter

Afmetingen handbagage koffer 35 liter

Een handbagage koffer van 35 liter kopen? Let dan goed op de afmetingen.. De IATA heeft namelijk bepaalt dat de maximale afmetingen van handbagage niet groter mag zijn dan 56 centimeter hoog, 45 centimeter breed en 25 centimeter diep. En dit zijn buitenmaten, dus dat is inclusief alle vlapjes, vakken en wieltjes. Wil je helemaal zeker zijn dat je handbagage koffer van 35 liter mee mag in het vliegtuig? Check dan even de website van je vluchtvaartmaatschappij.

Welke type handbagage koffer van 35 liter?

Doordat er steeds meer mensen reizen met enkel handbagage, komen er ook steeds meer verschillende koffers van 35 liter op de markt. Het is aan te raden om op de volgende zaken goed te letten bij aankoop:

  • 2 of 4 wielen: Alle voor- en nadelen van 2 of 4 wielen lees je hier.
  • Harde of zachte buitenkant: Een harde koffer beschermt je bagage wat meer terwijl een zachte koffer wat flexibeler is en vaak over meer voor- en zijvakjes beschikt.
  • Voorvak: Een handbagage koffer van 35 liter mét een voorvak is zeker een aanrader! Vooral handig voor reisdocumenten.
  • Interne verdeler: Netjes alles in je koffer leggen zodat de kans dat iets verschuift klein is. Bij aankomst en thuiskomst wel zo prettig!

Voor welke handbagage koffer van 35 liter ga jij?

Naast bovenstaande keuzes is het natuurlijk ook belangrijk dat je handbagage koffer van 35 liter past bij jouw stijl. Ga je voor een opvallende kleur? Of juist een neutrale variant? De keuze is gelukkig enorm en er is altijd wel een handbagage koffer te vinden welke helemaal aansluit op jouw wensen!

Back To Top