Ga naar hoofdinhoud

Ben je van plan binnenkort te vliegen met enkel handbagage en zoek je een koffer met een TSA slot? Dat is erg verstandig! Tegenwoordig beschikken alle koffers bijna wel over een slot. Een koffer zonder slot? Daar moet je toch niet aan denken. Je wilt je spullen namelijk toch beschermen. Met een TSA slot zit je dan goed. Dit is het meest gebruikte slot, omdat deze door de douane geopend kan worden zonder je koffer te beschadigen. Wel zo handig dus!

Hieronder hebben wij de meest verkochte koffers die mee mogen als handbagage met een TSA slot op een rijtje gezet.

De beste handbagage koffers met een TSA slot

Veilig reizen met een slot op je koffer

Een slot op je koffer. Zo vanzelfsprekend. Je belangrijkste reden dat men een slot op zijn koffer wil is om natuurlijk de bagage te beschermen. Je moet er toch niet aan denken dat je spullen uit je koffer worden gehaald. Dat is natuurlijk enorm balen en geeft erg veel gedoe. Zo wil je niet je vakantie beëindigen of beginnen.

Maar waarom dan een TSA slot?

De meest gebruikte slot voor op een handbagage koffer is een TSA slot. TSA staat voor ‘Transport Security Administration’. Dit type slot is ontwikkeld door een Amerikaanse veiligheidsinstantie met als doel om het voor de douane makkelijker te maken een koffer te openen. Met een TSA slot hoeft namelijk de koffer niet open gebroken en dus beschadigd te worden. Ze kunnen een TSA slot dus makkelijk openen en ook weer eenvoudig vergrendelen. Je bagage blijft dus zo veilig en je koffer blijft heel. Wel zo fijn dus!

Waar op letten bij een handbagage koffer met TSA slot

Hierboven staan de beste en meest verkochte handbagage koffers met een TSA slot. Dus al deze koffers beschikken over zo’n slot dus daar hoef je verder niet meer op te letten. Tevens zijn al deze koffers ook geschikt als handbagage. Wel is het aan te raden om voor de zekerheid nog even de website van je luchtvaartmaatschappij te controleren of je nieuwe handbagage koffer wel volledig voldoet aan alle eisen. Is dat het geval? Dan kan de vakantie of (zaken)reis beginnen!

Back To Top