Ga naar hoofdinhoud

Op zoek naar een handbagage koffer van 30 liter? Een handbagage koffer van 30 liter is ideaal voor een weekendje weg of een korte zakenreis. Daarnaast weet je met een handbagage koffer van 30 liter bijna altijd wel zeker dat hij mee mag als handbagage. Deze koffers zijn namelijk lekker compact, maar bieden vaak toch verrassend veel ruimte voor je bagage.

Hieronder vind je de meest verkochte handbagage koffers van 30 liter.

De beste handbagage koffers van 30 liter

Afmetingen handbagage koffer 30 liter

Wanneer je een handbagage koffer gaat kopen is het aan te raden om te letten op de afmetingen. De IATA heeft bepaalt dat de maximale afmetingen van handbagage niet groter mag zijn dan 56 centimeter hoog, 45 centimeter breed en 25 centimeter diep. Dit zijn de buitenmaten. Dus dit is inclusief handvaten, wieltjes, zijvakken etc. Daarnaast is het ook aan te raden om de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij nog even te raadplegen. Better safe then sorry!

Welke type handbagage koffer van 30 liter?

Steeds meer mensen reizen enkel nog met handbagage. Daardoor is de vraag naar handbagage koffers ook enorm toegenomen de afgelopen jaren. Door deze toenemende vraag is ook het aantal verschillende 30 litters koffers erg uitgebreid. Maar waar moet je allemaal op letten? Aan te raden is het volgende:

  • 2 of 4 wielen: Alle voor- en nadelen van 2 of 4 wielen lees je hier.
  • Harde of zachte buitenkant: Ga je voor een harde koffer dan is je bagage beter beschermt. Een zachte koffer kan juist handiger zijn als je ook vaak weg gaat met de auto of trein.
  • Voorvak: Een handbagage koffer met voorvak is erg handig voor reisdocumenten die je vaak nodig hebt. Of een iPad die je snel bij de hand wil hebben.
  • Interne verdeler: Voor het overzicht van je bagage erg fijn.

Voor welke handbagage koffer van 30 liter ga jij?

Jouw perfecte handbagage koffer 30 liter past natuurlijk bij jou qua stijl en kleur. Gelukkig zijn ze dan ook verkrijgbaar in honderden verschillende kleuren en patronen. Bestel hem snel bij je favoriete webwinkel!

Back To Top