Ga naar hoofdinhoud

Zoek je een handbagage koffer van 45 liter die mee mag in het vliegtuig? Dan moet je goed op de afmetingen van je 45 liter koffer letten welke je gaat kopen. Koffers van 45 liter bungelen namelijk net op de grens of ze wel of niet mee mogen als handbagage. Gelukkig zijn er genoeg die wel geschikt zijn als handbagage. Deze koffers bieden comfortabel veel ruimte voor weekendjes weg of zelfs een kleine vakantie.

We hebben het voor jou makkelijke gemaakt en hieronder de populairste en meest verkochte handbagage koffers van 45 liter op een rijtje gezet.

De beste handbagage koffers van 45 liter

Afmetingen handbagage koffer 45 liter

Een handbagage koffer van 45 liter mag niet groter zijn dan 56 centimeter hoog, 45 centimeter breed en 25 centimeter diep. Dit is volgens de richtlijnen van de IATA. Is hij wel groter? Dan is de kans groot dat hij niet mee mag als handbagage. En let op: ze meten de buitenmaten. Dus je vakjes, wieltjes en handvatten tellen mee. En omdat je een handbagage koffer van 45 liter zoekt is het aan te raden om dit goed te controleren. Een koffer van 45 liter kan namelijk niet binnen deze maten vallen of net er buiten. Controleer het dus goed. Alle bovenstaande koffers voldoen allemaal aan deze richtlijn en mogen dus sowieso mee als handbagage.

Welke type handbagage koffer van 45 liter?

Mensen reizen steeds vaker met alleen handbagage. Vaak denk je dan een een klein koffertje, maar een handbagage koffer van 45 liter is opvallend ruim. Hij is dan ook ideaal voor weekendjes of zelfs midweekjes weg. Wel is het aan te raden om op de volgende zaken even te letten:

  • 2 of 4 wielen: Alle voor- en nadelen van 2 of 4 wielen lees je hier.
  • Harde of zachte buitenkant: Moet je handbagage koffer onverhoopt toch in het ruimbagage? Dan ben je blij dat je voor een harde koffer hebt gekozen. Deze kan beter tegen een stootje. Ga je je koffer ook vaak gebruiken voor een vakantie met de auto of trein? Kies dan voor een zachte
  • Voorvak: Een voorvak is niet meer weg te denken. Handig voor je reisdocumenten, iPad of e-reader.
  • Interne verdeler: Netjes alles in je koffer leggen zodat de kans dat iets verschuift klein is. Bij aankomst en thuiskomst wel zo prettig!

Voor welke handbagage koffer van 45 liter ga jij?

Ben je overtuigd van een handbagage koffer van 45 liter? Dat snappen we maar al te goed. Op deze pagina vind je de populairste en meest verkochte handbagage koffers met een inhoud van ongeveer 45 liter. En deze voldoen allemaal aan de regels van de IATA. Bestel je handbagage rugzak 45 liter makkelijk online en geniet van je welverdiende vakantie!

Back To Top