Ga naar hoofdinhoud

Handbagage koffers met 4 wielen zijn een van de populairste soorten handbagage die mensen het vaakst kopen. En dat is ook niet zo gek. Ze bieden enorm veel voordelen. Een koffer met 4 wielen is erg wendbaar, makkelijk mee te slepen en erg licht van gewicht. Daarnaast komen ze in allerlei leuke kleuren en uitvoeringen. Je hebt keuze uit harde of zachte handbagage koffers met 4 wielen. En je vind ze in de meest uiteenlopende kleuren. De kans is daarom erg grot dat je precies de handbagage koffer vind die bij jou past!

Hieronder vind je de best geteste koffers met 4 wieltjes geschikt om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig.

De beste handbagage koffers met 4 wielen

Harde of zachte handbagage koffer met 4 wielen?

Een van de eerste keuzes bij het kopen van een handbagage koffer met 4 wielen. Ga je voor een harde of zachte koffer? Wellicht vind je al de een mooier dan de ander, maar beide varianten hebben zo zijn voor- en nadelen. Zo is een harde koffer waterbestendig, makkelijk schoon te maken en beschermt het je bagage beter. Maar aan de andere kant zijn ze ook weer zwaarder en gevoeliger voor schade en krasjes. Zachte handbagage koffers zijn daarentegen weer makkelijk uitbreidbaar, hebben opbergvakken aan de buitenkant en zijn lekker licht. Het nadeel is weer dat hij (vaak) niet waterdicht is, lastig schoon te maken is en breekbare voorwerpen niet heel goed beschermt. Dus denk goed na wat je allemaal in de handbagage koffer met 4 wielen wilt meenemen en pas daarop je keuze aan voor een harde of zachte koffer.

Voordelen handbagage koffer 4 wielen

  • Een koffer met 4 wielen staat stabieler op zijn kant dan een koffer met 2 wielen.
  • Doordat je over 4 wielen beschikt kun je je koffer heel makkelijk manoeuvreren en snel draaien.
  • Hij is wat lichter in gebruik dan koffers met 2 wielen.

Nadelen handbagage koffer 4 wielen

  • Omdat je over 4 wielen beschikt is hij wat lastiger mee te nemen wanneer je over slechtere wegen en straatjes rolt.
  • Meer wielen betekent ook dat de wielen kwetsbaarder zijn. De wielen zijn niet geïntegreerd in de koffer.
  • Let je even niet op? Dan heb je de kans dat je koffer er van door gaat. Hij kan wat makkelijk wegrollen namelijk. Dat is vooral onhandig wanneer je in een bus of trein staat.

Welke handbagage koffer met 4 wielen kies jij?

Voor welke koffer met 4 wielen ga jij om mee te nemen in het vliegtuig? Een harde of zachte? Kies je voor een effen kleur of eentje met leuke felle kleurtjes en een print. Alles is wel mogelijk tegenwoordig. Het is maar net wat jou smaak is. Gelukkig hebben wij op deze pagina de meest verkochte en best geteste handbagage koffers met 4 wielen op een rijtje gezet. Zo vind je er altijd eentje die bij jou past. Alvast een fijne reis gewenst!

Back To Top