Ga naar hoofdinhoud

Wil je je rugzak meenemen in je handbagage? Dan moet hij aan enkele eisen voldoen. Voornamelijk dat de rugzak niet te groot is en te zwaar. Is hij dat wel? Dan loop je het risico dat hij niet mee mag als handbagage in het vliegtuig. Wanneer je een rugzak van 40 liter koopt, dan weet je bijna zeker dat hij altijd als handbagage mee mag. De grens ligt namelijk op 42 liter. Rugzakken groter dan 42 liter zijn vaak te groot om mee te mogen nemen. Vandaar dat een handbagage rugzak van 40 liter perfect is!

Hieronder hebben we de beste en meest verkochte handbagage rugzakken van 40 liter op een rijtje gezet.

De beste handbagage rugzakken van 40 liter

Waar op letten bij het kopen van een 40 liter rugzak voor in het vliegtuig?

  • Opbergruimte: Je gaat waarschijnlijk je handbagage rugzak niet alleen in het vliegtuig gebruiken, maar ook op vakantie of zakenreis. Bedenk dus goed wat je altijd mee wilt nemen. Is dat een fles? Kies er dan eentje met flessenhouder. Is dat een laptop? Dan is een laptopvak erg handig. Door goed van te voren te bepalen wat je allemaal in je handbagage rugzak van 40 liter wilt meenemen, voorkom je een miskoop.
  • Heupgordel: Heb je bepaalt wat je allemaal mee wilt nemen in je rugzak? Dan is het ook handig om te bedenken wat je er allemaal mee wilt gaan doen. Ga je je 40 liter rugzak bijvoorbeeld ook dragen tijdens het wandelen overdag of heb je een actieve vakantie met veel verschillende hikes? Dan is wellicht een rugzak met heupgordel functie een goede tip.
  • Rugventilatie: Wanneer je voor een lange tijd je rugzak op je rug draagt kan het voorkomen dat je gaat zweten op je rug. Vooral wanneer je op vakantie gaat naar een warm land. Kies dan zeker voor een rugzak met rugventilatie.
  • Kleur en materiaal: Dit is natuurlijk volledig aan jou. Ga je voor een mooie felle kleur kleur rugzak van 40 liter of kies je een wat neutralere kleur. De keuze is reuze!

Welke handbagage rugzak 40 liter koop jij?

Heb je de keuze gemaakt om een handbagage rugzak mee te nemen en zoek je er een van 40 liter? Dan vind je de beste en meest verkochte op deze pagina. Alle 40 liter rugzakken voldoen vrijwel altijd aan de formaat eisen van handbagage van jouw luchtvaartmaatschappij. Dus koop vooral een mooie die bij jou stijl past! Let daarnaast even op een extra vak voor je reisdocumenten. Het is handig wanneer je die op 1 plek netjes kan wegstoppen. Verder is het volledig aan jou welke je koopt. Bestel je handbagage rugzak 40 liter makkelijk online en geniet van je welverdiende vakantie!

Back To Top