Ga naar hoofdinhoud

Lekker op vakantie! Dan heb je ook een koffer nodig. En zoek je er eentje die mee mag als handbagage en een leuke print heeft? Dan vind je deze hieronder. Zo zijn er leuke koffers met panterpint, maar ook verschillende met bloemmotief. Of wellicht zoek je er wel eentje met een superheld erop of gewoon leuke hippe plaatjes. De keuze is in ieder geval reuze!

Om het voor jou makkelijker te maken hebben we hieronder alle handbagage koffers met print op een rijtje gezet welke mee mogen in het vliegtuig.

De beste handbagage koffers met print

Voor welke koffer print ga jij?

Tegenwoordig vind je handbagage koffers in allerlei soorten en maten en dus ook in de meest uiteenlopende prints. Er is inmiddels zoveel keuze dat er altijd wel een print te vinden is die bij jou past. Ga je voor een stoere look? Kies dan een legerprint. Zijn je kinderen, of jijzelf, fan van Disney? Dan zijn er verschillende Mickey Mouse koffers te vinden. Ook vind je veel bloemenprintjes en verschillende leuke motieven in hippe en trendy kleuren.

Handbagage koffer met print voor in het vliegtuig

Bovenstaande koffers met print zijn allemaal geschikt om als handbagage mee te nemen in het vliegtuig. Deze koffers zijn ideaal voor zakenreizen of stedentrips. Oftewel, korte vakanties. Het is overigens wel aan te raden om voor het vertrek nog even te checken bij je vliegtuigmaatschappij of je koffer met print wel daadwerkelijk voldoet aan de handbagage eisen. Sommige luchtvaartmaatschappijen willen nog wel eens strengere eisen stellen aan je handbagage. Dus check dit even goed van te voren.

Welke handbagage koffer met print koop jij?

Heb je een koffer met print gevonden die bij je past? Bestel hem dan eenvoudig online en je ontvangt hem snel in huis. En niet tevreden? Dan stuur je hem eenvoudig terug!

Back To Top