Ga naar hoofdinhoud

Op zoek naar een mooie maar vooral praktische reistas die je ook mee mag nemen in het vliegtuig als handbagage? Dan vind je deze vast en zeker hier. Handbagage moet aan verschillende eisen voldoen betreft maximale afmetingen en gewicht. Voldoet je reistas hier niet aan? Dan is de kans aanwezig dat hij niet mee mag als handbagage.

Om het voor jou makkelijker te maken hebben we hieronder de beste en meest verkochte handbagage tassen op een rijtje gezet.

De beste handbagage reistassen

De ideale reistas als handbagage

Wanneer je op zoek bent naar een handbagage reistas, dan zijn eigenlijk twee dingen belangrijk:

  1. Hij moet er leuk uitzien en passen bij jouw stijl
  2. Hij moet praktisch zijn en beschikken over voldoende opbergvakken en ruimte

Beide zaken zijn belangrijk. Waar de een meer kijkt naar hoe de tas eruit ziet, is de ander meer gericht op het praktische aspect. Voor beide is wat te zeggen. Toch willen we als tip geven om niet alleen te kijken of de tas er leuk en hip uitziet. Wanneer je namelijk niet snel je belangrijke reisdocumenten, iPad, laptop of bril kunt vinden dan is dat erg frusterend. Bedenk dus van tevoren eerst goed wat je eigenlijk allemaal wil meenemen in handbagage reistas. Daarnaast is het van belang of je nog andere eisen stelt aan je reistas. Wellicht moet hij beschikken over wieltjes of wil je er graag eentje die ook opvouwbaar is. Heb je dat allemaal goed voor jezelf op een rijtje? Dan kun je eens gaan kijken naar hoe de reistas eruit ziet en er eentje kiezen die volledig voldoet aan jouw smaak

Welke tas als handbagage? Let op de afmetingen van je reistas!

Naast dat je handbagage reistas er mooi uit moet zien en hij ook praktisch moet zijn, is het natuurlijk van belang dat je goed kijkt naar de afmetingen. Een reistas die groter is dan de formaat eisen van de luchtvaartmaatschappij mag niet mee als handbagage. En dat is zonde want dan moet je betalen voor ruimbagage en heb je niet de spullen bij de hand die je graag wilt in het vliegtuig. Zorg dan ook dat de reistas die je koopt niet groter is dan 56 cm hoog, 45 cm breed en 25 cm diep. Is hij dat wel? Dan is de kans groot dat je reistas niet mee mag als handbagage. Naast de afmetingen stellen sommige luchtvaartmaatschappij ook eisen aan het gewicht van je reistas. Controleer dit altijd even voor je reis zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Handbagage reistas voor heren en dames online bestellen

Reistassen zijn enorm populair en zowel dames als heren reizen er graag mee. Gelukkig komen ze dan ook in heel veel soorten en maten. De handbagage reistassen die we hierboven op een rijtje hebben gezet zijn de beste en meest verkochte reistassen van dit moment voor in het vliegtuig. Zie je er eentje die je bevalt? Klik hem aan en bestel hem eenvoudig online in je favoriete webshop. Wij wensen je alvast een hele prettige reis!

Back To Top