Ga naar hoofdinhoud

Ga je vaak op zakenreis? Dan heb je vast vaak je laptop mee en het liefst als handbagage. Dan is een handbagage trolley met laptopvak eigenlijk onmisbaar voor jou. Je laptop is zo erg goed beschermt en wanneer je je trolley mee kunt nemen als handbagage scheelt dat tijd en geld. Geen extra kosten voor het inchecken van je bagage en niet hoeven te wachten op je bagage bij aankomst van bestemming. Oftewel een handbagage koffer met laptopvak is wat jij nodig hebt!

Hieronder hebben we de beste en meest verkochte handbagage trolleys met een laptopvak op een rijtje gezet.

De beste handbagage trolleys met laptopvak

Handbagage trolley met laptopvak kopen?

Ga je vaak op zakenreis? Dan is een trolley met laptopvak eigenlijk wel een must. Deze trolleys beschikken over voldoende ruimte om je bagage mee te nemen en zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met een apart laptopvak. Dit heeft als belangrijkste voordeel dat je makkelijk je laptop kunt opbergen, maar ook kunt pakken wanneer je op het vliegveld bent en nog even je laatste mailtjes wilt checken. Bovendien beschermt zo’n laptopvak je laptop erg goed. Zo voorkom je dat je laptop lelijke krassen oploopt of het scherm op een of andere manier stuk gaat.

Reizen met alleen een handbagage koffer

Wanneer je op een zakelijke trip gaat dan is het reizen met alleen handbagage erg handig. Je hoeft niet extra te betalen voor het inchecken van je bagage en het scheelt heel veel tijd wanneer je aankomt. Je hoeft namelijk niet te wachten op je koffer. Daarnaast heb je alle spullen gewoon altijd bij de hand. Dat betekent dat je met een handbagage trolley met laptopvak ook nog even kunt werken terwijl je wacht totdat je naar de gate mag.

Welke handbagage trolley met laptopvak bestellen?

Er zijn tegenwoordig erg veel trolleys met een laptopvak. Merken als Samsonite en Travelite hebben een enorm grote collectie en zijn wel de belangrijkste spelers in deze markt. Maar waar moet je nu echt op letten? Er zijn een aantal zaken:

  • Harde of zachte koffer? Ga je voor een harde buitenkant of voor een zachte variant? Hard is steviger, maar zacht is weer makkelijker opbergen
  • 2 of 4 wieltjes? Trolleys met 2 wielen kun je makkelijk achterover kantalen waardoor je ze snel kunt vervoeren. Terwijl eentje met 4 wielen weer makkelijker te plaatsen is wanneer je veel moet wachten.
  • De grote van je laptopvak. Controleer altijd goed wat de afmetingen zijn van je laptop en of deze past in het laptopvak van de trolley
  • TSA slot. Wanneer je op zakenreis gaat naar de VS dan is deze verplicht. TSA sloten kunnen opengemaakt worden met een speciale sleutel door de douane. Hierdoor hoeven ze je slot niet open te breken

Dé perfecte koffer met laptopvak gevonden? Bestel hem online!

Heb je goed nagedacht over welke type trolley je wilt met laptopvak? Dan kun je hem eenvoudig online bestellen. Om je op weg te helpen hebben wij hierboven de meest verkochte en best geteste handbagage trolleys met laptopvak op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat je goed zit!

Back To Top