Ga naar hoofdinhoud

Ga je met je zoon of dochter op vakantie met het vliegtuig? En zoek je dus een leuke handbagage koffer voor je kind? Dan ben je hier aan het juiste adres. Er zijn tegenwoordig voor kinderen heel veel leuke handbagage koffers. Wat denk je van koffers met een grappig printje of een hippe koffer in leuke felle kleurtjes. Of wellicht wel een handbagage koffer van zijn of haar superheld! Voor kinderen is er keuze genoeg.

Alle onderstaande koffers zijn geschikt voor kinderen en mogen mee als handbagage in het vliegtuig.

De beste handbagage koffers voor kinderen

De leukste kinderkoffer voor jouw kind

Kinderen vinden het over het algemeen heel erg leuk dat ze een eigen koffer mogen meenemen. Hun eigen spulletjes in je hun eigen stoere koffer. Maar niet het alleen meenemen van je eigen koffer is erg leuk. De koffer inpakken geeft al heel veel voorpret samen. En dan moeten ze natuurlijk ook een handbagage koffer hebben die bij ze past. Maar waar begin je? Gelukkig hebben wij de populairste op een rijtje gezet voor je.

Waar op letten bij een kinder handbagage koffer?

  • Zacht of hard? Ga je voor een kinderkoffer met een hardcase buitenkant of eentje die gemaakt is van zacht materiaal. Zacht heeft als voordeel dat je hem makkelijker kunt opbergen. Terwijl hard weer steviger is en minder snel kapot zal gaan
  • 2 of 4 wielen? 2 wielen is voor kinderen meer dan prima, maar wellicht is het te overwegen waard om te kiezen voor 4 wielen. 4 wielen heeft namelijk als grootste voordel dat je kind de koffer veel makkelijker kan neerzetten.
  • De prijs. De meeste handbagage kinder koffers kosten tussen de € 50,- en € 100,-, maar er zijn ook varianten die wat goedkoper zijn of net wat duurder. Het prijsverschil zit hem vaak in de grote van de koffer. Hoe groter de koffer, vaak dus meer inhoud, hoe duurder.
  • De trekstang. Let goed bij je aankoop op of de trekstand een vaste hoogte heeft of dat hij verstelbaar is. Kinderen groeien hard dus het is erg fijn als de trekstang verstelbaar is zodat je niet elk jaar een nieuwe kinderkoffer hoeft te kopen.

Welke handbagage kinder koffer koop jij?

Uiteindelijk zal je kind wel een duidelijke mening hebben welke koffer hij of zij het mooist vindt. Let daarbij goed op bovenstaande punten en de koffer kan gekocht worden. Hierboven vind je de meeste gekochte en populairste kinderkoffers die geschikt zijn als handbagage.

Back To Top