Ga naar hoofdinhoud

15 onmisbare dingen voor in je handbagage

Ga je binnenkort op vakantie of heb je een zakenreis dan is de kans groot dat je handbagage gaat meenemen. Of je nu reist met ruimbagage of enkel handbagage, je moet toch goed nadenken of wat je wel of niet in je handbagage trolley of rugzak stopt. Hieronder vind je een lijst van 20 dingen die mensen het vaakst en het liefst meenemen in hun handbagage rugzak of trolley.

Wat doe je in je handbagage?

1. Oplader

Het meest meegenomen voorwerp is toch wel de oplader van je telefoon op laptop. Zeker met een lange reis voor de boeg is het wel zo fijn dat je je telefoon of laptop even kunt bijladen.

2. Reisdocumenten

Belangrijke documenten wil je niet kwijt raken, dus die stop je vaak in je handbagage. Denk aan je paspoort, reserveringen, maar ook zorgpassen en dergelijke.

3. Contant geld

Het is altijd handig om wat klein contant geld op zak te hebben mocht niet kunnen pinnen.

4. Slaapmasker

Een lange reis voor de boeg? Dan is een slaapmasker geen overbodige luxe.

5. Oordopjes

Aanvullend op bovenstaand zijn oordopjes ook erg prettig. Lekker muziek luisteren of om je omgevingsgeluid te dempen. Niets is vervelender dan een huilende baby aan boord. Oordopjes zijn dan wel zo prettig!

6. Een (lege) drinkfles

Er hangt vaak een erg droge lucht in het vliegtuig. Het is dan wel zo lekker dat je even wat kan drinken. Daarnaast bespaar je er ook geld mee, want drinken aan boord kopen is vaak wat duurder dan je gewend bent.

7. Tablet

Download van te voren even een aantal series en films zodat je die lekker in het vliegtuig kunt kijken. De tijd vliegt dan voorbij!

8. Tandenborstel en tandpasta

Even lekker je gebit opfrissen voor je landt doet wonderen.

9. Mini deo

Naast je gebit opfrissen is deo ook niet een overbodige luxe.

10. Vochtige doekjes

Altijd handig. Je kunt zo je handen en gezicht even opfrissen tijdens de vlucht.

11. Bril en lenzenvloeistof

Heb je lenzen? Neem dan echt een bril mee en doe je lenzen uit. In het vliegtuig droogt niet alleen je huid en lippen uit, maar ook je ogen. Niets is vervelender dan droge lenzen.

12. Vest en sokken

Het kan wel eens koud worden in het vliegtuig en dan is een vestje wel fijn. Ook is het fijn om lekkere dikke sokken mee te nemen wanneer je je schoenen uitdoet. Zo blijven die ook lekker warm.

13. Paracetamol

Je hebt hem niet altijd nodig, maar als je hem nodig hebt dan ben je blij dat hij in je handbagage zit.

14. Kauwgom

Altijd last van je oren met het opstijgen en landen? Neem dan kauwgom mee of iets anders waar je kunt kauwen of zuigen. Dat helpt!

15. (Puzzel)boekjes / e-reader

Geen zin om een film of serie te kijken? Mensen nemen vaak ook kleine (puzzel)boekjes mee of hun e-reader. Ideaal om de tijd te doden.

Nog op zoek naar handbagage?

Ben je nog op zoek naar een handbagage koffer, rugzak of reistas? Op WelkeHandbagage.nl hebben we deze allemaal voor je op een rij gezet. Alle koffers, rugzakken en reistassen die je ziet op onze website zijn geschikt om als handbagage mee te mogen nemen. Zo weet je er zeker van dat je niet voor verrassingen komt te staan bij het inchecken.

Back To Top